Uw klanten met een beleggingsrekening hebben dividend ontvangen

Heeft u klanten met een beleggingsrekening bij Aegon? Deze klanten hebben hun jaarlijkse dividend gekregen. Hieronder leest u hier meer over.

Uw klanten hebben dividend én een servicemail ontvangen

Deze week hebben de fondsbeheerders van Aegon de hoogte van de jaarlijkse dividenduitkering vastgesteld. Klanten met een beleggingsrekening (box 1 of box 3) hebben hun dividend op donderdag 14 juli ontvangen. Natuurlijk houdt niet iedereen zijn beleggingsrekening nauwlettend in de gaten. Daarom versturen we op 16 juli 2016 een servicemail. Hierin lezen uw klanten waarom ze dividend krijgen en wat er met dat dividend gebeurt.

Hier ziet u het dividend dat wij hebben uitgekeerd

Het dividend verschilt per fonds. Hieronder ziet u de precieze cijfers.

Fonds Dividend per participatie in euro’s, zonder aftrek van belasting
Aegon Duurzaam Index Aandelen Fonds 0,28
Aegon Europa Index Aandelen Fonds 0,18
Aegon Wereld Index Aandelen Fonds 0,45
Aegon Wereldwijd Mix Fonds 0,12
Aegon Wereldwijd Vastgoed Fonds 0,31

We herbeleggen het dividend automatisch voor uw klanten

Aegon herbelegt het dividend automatisch. Dat betekent dat uw klanten niet alleen een bijschrijving zien op hun beleggingsrekening maar ook een afschrijving. De aangekochte participaties zijn toegevoegd aan de participaties die uw klanten al hebben. Hier hoeven zij niets voor te doen.

Heeft u nog vragen?

Neem dan contact op met uw accountmanager. U kunt ons ook bellen op telefoonnummer 058 244 30 10. Wij helpen u graag. U bereikt ons op werkdagen tussen 09.00 en 17.30 uur. Gebruikt u liever e-mail? Mail dan uw vraag naar klantenservice@aegon.nl.