Aegon Inboedelverzekering basis wint vijf sterren

We zijn er trots op dat Aegon een vijf-sterrenrating van Moneyview heeft gekregen. MoneyView vergelijkt allerlei financiële producten. In juni stonden de woonverzekeringen centraal. En dat pakte prima uit voor de Aegon Inboedelverzekering basis. MoneyView beloonde deze verzekering namelijk met de maximale score van vijf sterren in de categorie prijs. Daarmee laten we bijna zestig andere inboedelverzekeringen achter ons. Een resultaat om trots op te zijn.

Dat smaakt naar meer! Inboedelverzekering beoordeelt door Moneyview

Natuurlijk willen we met alle verzekeringen uit ons Woon- & VrijeTijdpakket zo’n mooie score halen. En we zijn goed op weg. Voor verzekeringen met een basisdekking streven we naar een goede verzekering tegen een scherpe prijs. En voor verzekeringen met een Allriskdekking willen we de beste voorwaarden bieden tegen een goede prijs. Kijkend naar de voorwaarden zitten we niet ver van de top drie. Daar gaan we iets aan doen. Waarom? Omdat we ook op dit onderdeel de beste willen zijn.

Meer weten?

Alles over het onderzoek leest u in het Special item van MoneyView. Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met uw accountmanager.