Vierde webinar WGA Flex 'Op weg naar een flexibel 2017'

De WGA collegetour 'Op weg naar een flexibel 2017' sluiten wij af met het vierde en tevens laatste webinar: 6 september aanstaande om 10.00 uur. Dan zijn ook net de kengetallen van het UWV gepubliceerd, een betere timing kunnen we ons niet wensen.

Inhoud webinar

In ongeveer 60 minuten gaan wij uitvoerig in op de actualiteit, maar geven wij ook een vooruitblik op de ontwikkelingen en kansen in 2017 en verder. Dat doen wij deze keer niet alleen. Aan het webinar neemt Janthony Wielink deel, directeur van Enkwest Opleiding & Advies. Hij is in Nederland dé deskundige op gebied van private inkomensverzekeringen en sociale wet- en regelgeving.

Met de inbreng van Janthony bent u verzekerd van een objectieve, kritische blik op de markt en marktontwikkelingen.

Aanmelden voor het webinar

Dit webinar mag u niet missen! Schrijft u zich daarom in via onderstaande link. Om het webinar te volgen heeft u een laptop, tablet, smartphone of computer nodig. Tijdens het webinar kunt u direct vragen stellen via de chatfunctie.

Inschrijven

Terugblik vorige webinars

Heeft u een van de eerdere webinars over de fascinerende wereld van WGA eigenrisicodragen gemist? Via onderstaande linkjes kunt u deze alsnog bekijken.

Heeft u nog vragen?

Voor meer informatie kunt u rechtstreeks contact opnemen met uw accountmanager. Of stuur een e-mail naar webinars@aegon.nl.