Nieuw combinatiepakket: 12 jaar volledig verzorgd

U wilt uw klanten natuurlijk goed informeren over ontwikkelingen op het gebied van arbeidsongeschiktheid. Vanaf 1 januari 2017 zijn werkgevers financieel verantwoordelijk voor zieke werknemers met een vast, en tijdelijk dienstverband. Goede re-integratie is in het belang van deze medewerkers en kan uw klant in veel gevallen veel geld besparen. Wanneer uw klant kiest om de re-integratie zelf in de hand te houden, wordt hij eigenrisicodrager. Op lange termijn een voordelige keuze.

Combinatiegemak met Aegon Dienstverlening voor Verzuim

Voor werkgevers tot 150 werknemers die volledig grip op het verzuim willen hebben, hebben wij Dienstverlening voor Verzuim ontwikkeld. Met Aegon Dienstverlening voor Verzuim is uw klant in één keer voordelig en volledig verzorgd voor een periode van maximaal twaalf jaar.

Uw klanten profiteren

Met ons nieuwe combinatiepakket profiteren uw klanten van:

  • Een uitstekende dekking voor vaste én tijdelijke werknemers.
  • Een volledige vergoeding van de door ons goedgekeurde re-integratieactiviteiten.
  • Eén aanspreekpunt: er is een vaste casemanager voor zowel de werkgever als de werknemer.

Uw klant kan onze Dienstverlening voor Verzuim alleen afnemen in combinatie met onze Ziekteverzuimverzekering, ZW-Eigenrisicodragenverzekering en WGA-Eigenrisicodragenverzekering. Met de combinatie is uw klant vrij van extra zorgen, houdt uw klant zelf het overzicht én de kosten in de hand. Uw klant profiteert zorgeloos van een voordelig en compleet pakket bij arbeidsongeschiktheid voor alle werknemers.

Dienstverlening wordt uitgevoerd door MKBasics.nl

MKBasics.nl is een full service arbodienst. Aegon blijft altijd de eindverantwoordelijke en de regievoerder over de kwaliteit van de geboden dienstverlening. Meer informatie vindt u op www.MKBasics.nl

Uw klant kan ook kiezen voor losse verzekeringen

Met Aegon Dienstverlening voor Verzuim geniet uw relatie van de voordelen van een compleet dienstverleningspakket. Maar misschien kiest uw klant liever voor losse verzekeringen. Dat kan natuurlijk ook. Met de WGA-Eigenrisicodragenverzekering en de ZW-Eigenrisicodragenverzekering krijgt uw klant grip op het ziekteverzuim en de WGA-lasten. Heeft uw relatie Aegon Zorgmanagement? Dan kan hij dit pakket natuurlijk behouden. Toch is het interessant om te bekijken of Aegon Dienstverlening voor Verzuim beter bij uw relatie past.

Ondersteun uw klant bij zijn keuze voor 15 september

Neem de mogelijkheden rustig door met uw relatie. Wil uw klant kiezen voor Aegon Dienstverlening voor Verzuim? Reageer dan voor 15 september 2016 met het aanvraagformulier dat uw klant heeft ontvangen.