Nieuw: Aandacht voor je gezin-gesprek

Doe mee en help gezinnen met hun financiële toekomst

Gezinnen hebben het vaak ongelooflijk druk. Logisch dus dat sommige dingen er weleens bij inschieten. Het regelen van verzekeringen en geldzaken bijvoorbeeld. Daar willen we graag iets aan doen. Hoe? Door samen met onafhankelijk adviseurs zoals u een gratis Aandacht voor je gezin-gesprek te bieden. Daarmee ontdekken mensen in 30 minuten hoe ze meer grip kunnen krijgen op de financiën van hun gezin. Doet u ook mee?

U bekijkt samen welke geldzaken aandacht nodig hebben

Het Aandacht-gesprek is een gratis telefoongesprek van hooguit 30 minuten. Deelnemers hoeven zich niet voor te bereiden. U geeft ook geen betaald advies. Waar het om gaat is dat mensen een beter beeld krijgen van de dingen die ze moeten regelen. Wat moeten mensen bijvoorbeeld regelen als er een kleintje op komst is? Of als hun kinderen straks gaan studeren of het ouderlijk huis verlaten? U als onafhankelijk adviseur kunt hen daarbij helpen. Na het gesprek bepalen mensen zelf wat ze gaan doen. Misschien willen ze een uitgebreid persoonlijk advies. De Aandacht-gesprekken kunnen dus zeker leiden tot nieuwe klanten voor u.

Hoe werkt het Aandacht voor je gezin-gesprek?

We gaan alle gezinnen in Nederland oproepen om onze speciale campagnepagina te bezoeken. Daar vinden ze handige checklists en blogs. Willen mensen meer weten over het op orde brengen van hun verzekeringen? Dan kunnen ze een gratis Aandacht voor je gezin-gesprek aanvragen. Of ze nu klant zijn bij Aegon of niet.

Wij bellen ze binnen een werkdag en vragen of ze een gesprek willen met een onafhankelijk adviseur of een adviseur van Aegon. Kiezen ze voor u, dan sturen wij u een e-mail met alle contactinformatie van de aanvrager.

Campagne start begin november

Begin november starten we met een campagne op social media en online, met kort daarna radio en tv. Daarin laten we zien dat mensen graag aandacht besteden aan dingen die ze leuk vinden. Geldzaken horen daar meestal niet bij. En dat snappen we bij Aegon heel goed. Maar wat nu als mensen er toch mee aan de slag gaan? Dan blijkt dat ze zich vaak opgelucht voelen. En soms zelfs een beetje trots. Met het laagdrempelige Aandacht voor je gezin-gesprek laten we mensen deze eerste stap zetten.

U kunt zich nu aanmelden!

Wilt u mensen inzicht geven in de financiële situatie van hun gezin? Geef u dan nu op via het aanmeldformulier.