Samen met u klaar voor de toekomst

Beste adviseur,

Hoe gaat u deze zomerperiode in? Ik hoop dat er ook even tijd is voor wat rust, plezier en reflectie. De afgelopen maanden waren anders dan anders voor u en uw klanten. Vele klanten maken zich zorgen over hun financiën. Uw advies helpt hen bij het maken van de juiste keuzes. Ook binnen Aegon maken we een aantal keuzes. Zodat we u en de klanten nóg beter van dienst zijn.

Focus op financiële dienstverlening

Nog niet zo lang geleden vormden verzekerde pensioenen en levensverzekeringen het fundament van Aegon als bedrijf. Dat is echter snel aan het veranderen. Veranderde klantwensen en de langdurig lage rente hebben ervoor gezorgd dat we ons bedrijf moeten aanpassen. De aandacht is verschoven naar PPI, Schade, Hypotheken, Knab en andere vormen van financiële dienstverlening. 

Maatwerk per bedrijfsonderdeel van Aegon

Om aan de wensen van de klant te voldoen, is het nodig efficiënter én goedkoper te werken. Maar dat is niet de enige reden om te veranderen. Ik geloof erin dat bedrijfsonderdelen binnen Aegon de ruimte moeten krijgen om te kunnen groeien. Bij die ruimte hoort de vrijheid om eigen keuzes te mogen maken. Geen centrale aanpak, maar maatwerk per bedrijfsonderdeel op diverse vlakken. De (nieuwe) gezichten daarbij zijn: 

  • Matthijs Hofstede, directeur Hypotheken
  • Frits Bart, directeur Aegon Cappital
  • Frank van Wessel, directeur Schade Particulier
  • Veronique Tillemans, directeur Inkomen
  • Raymond Endenburg, directeur Verzekerd Pensioen.

 

Afscheid van gewaardeerde collega’s

De keuze voor maatwerk per bedrijfsonderdeel leidt ertoe dat we afscheid nemen van twee sales directeuren binnen Aegon.

Arjen Westra heeft in totaal 23 jaar bij Aegon gewerkt en zet zijn carrière elders voort. Arjen was commercieel verantwoordelijk voor het particuliere intermediaire bedrijf, het online sales team en de Aegon-adviseurs. Door de  energieke commerciële drive van Arjen is ons hypotheekbedrijf hard gegroeid en inmiddels een gevestigde speler op dit domein.

Ook Marcel Holtrop verlaat na 23 jaar onze organisatie. Marcel was in zijn laatste rol verantwoordelijk voor de commerciële organisatie binnen Aegon Pensioen en Aegon Inkomen alsmede het zakelijke intermediaire bedrijf. Met zijn scherpe gevoel voor de intermediaire markt en kennis van het inkomen– en pensioendomein, heeft hij eraan bijgedragen dat we met nieuwe proposities de afgelopen jaren flink aan marktaandeel gewonnen hebben.
Ik dank hen beiden hartelijk voor hun inspanningen voor Aegon.

Samen klaar voor de toekomst

Wij geloven dat een optimale samenwerking met u cruciaal is om onze groeiambitie waar te maken. Daarom bent u een belangrijke partner voor ons. Ons doel is om samen te zorgen dat wij blije klanten hebben, met een gerust gevoel over hun financiën nu én in de toekomst.  Ik hoor het graag, als u ideeën heeft hoe wij onze dienstverlening aan u of uw klanten verder kunnen verbeteren.

Voor mij staat vast dat we op deze manier onze samenwerking versterken en gezamenlijk klaar zijn voor de toekomst. Ik kijk ernaar uit, ik hoop u ook.

Wim Hekstra
Algemeen Directeur Aegon Nederland

 


 

[[{"fid":"186535","view_mode":"wysiwyg","fields":{"format":"wysiwyg","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"Wim Hekstra","field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"wysiwyg","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"Wim Hekstra","field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"link_text":null,"attributes":{"alt":"Wim Hekstra","class":"media-element file-wysiwyg","data-delta":"1"}}]]