Podcast: in wat voor land willen we werken?

[[{"fid":"174237","view_mode":"wysiwyg","fields":{"format":"wysiwyg","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"podcast","field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"3":{"format":"wysiwyg","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"podcast","field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"link_text":null,"attributes":{"alt":"podcast","class":"media-element file-wysiwyg","data-delta":"3"}}]]

Hoe prettig is het in deze tijd om de stem van een ander mens te horen? Luister mee met onze podcast. Een stuk persoonlijker dan de zoveelste mail. En u bent gelijk weer helemaal op de hoogte.

De commissie-Borstlap heeft in opdracht van de regering de regels rond werk onderzocht. Passen die nog bij de manier waarop we werken? Nee, zegt de commissie in haar eindrapport. Er zijn te veel flexwerkers en zzp’ers met beperkte werkzekerheid. Bovendien zijn ze vaak niet goed of helemaal niet verzekerd.

In deze editie van Kennisdelers gaan we dieper in op het rapport én op de hete hangijzers voor adviseurs. Dat doen we samen met Veronique Tilleman (directeur Inkomen bij Aegon) en Daniël Rijnbeek (adviseur bij VLC & Partners).

Luister nu naar de podcast via SoundCloud of Spotify!