We verwerken geen e-mails die via Benefits Plaza binnenkomen

Als u een wijziging doorvoert in Benefits Plaza ontvangt Aegon automatisch een e-mail. Deze e-mails verwerken wij niet. We kunnen ons voorstellen dat dit bericht u verrast. Daarom leggen we het graag uit. De werkgever is zelf verantwoordelijk voor het aan- en afmelden van werknemers in het Aegon Werkgeversportaal. Dit staat ook in de polisvoorwaarden. Dit doen we dus niet voor hem.

U helpt ons als u de instelling voor Benefits Plaza aanpast

We willen u vragen om de instellingen in Benefits Plaza aan te passen. Als u dat doet, ontvangen we de automatische e-mails niet meer. U regelt dit eenvoudig in de algemene instellingen van uw account van Benefits Plaza. Zet de instelling ‘Verzenden Mutatiebericht’ op ‘nee’. Alvast bedankt voor uw hulp.

Een koppeling tussen Benefits Plaza en het Aegon Werkgeversportaal

Het is mogelijk om Benefits Plaza te koppelen aan het Aegon Werkgeversportaal. Wijzigt u dan gegevens in Benefits Plaza? Dan wordt dit ook doorgegeven aan het Aegon Werkgeversportaal . Het resultaat? Gebruiksgemak voor u en de werkgever. Heeft uw klant interesse in deze koppeling? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 088 344 00 53. We helpen u graag.