Podcast: digitalisering en de rol van de adviseur

[[{"fid":"168769","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"podcast pensioen","field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"podcast pensioen","field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"link_text":null,"attributes":{"alt":"podcast pensioen","class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

De wereld om ons heen wordt steeds digitaler. Ook op het gebied van pensioen en inkomen. Wat betekent dit voor u als adviseur? Waar liggen de kansen? En welke digitale oplossingen kunt u inzetten om uw klant vooruit te helpen? U hoort het in een nieuwe aflevering van onze podcast Kennisdelers.

Podcast Kennisdelers

  • Onderwerp: digitalisering en de rol van de adviseur
  • Met: Marcel Holtrop (directeur commercie Aegon Zakelijk) en Folkert van der Ploeg (chief data officer Aegon Nederland)
  • Duur: 25 minuten

Luister nu

Soundcloud: https://soundcloud.com/aegon_zakelijk/kennisdelers-over-digitalisering

Spotify: https://open.spotify.com/episode/5JKPMR011UpjLSgVjwULZi

Meer weten? 

Kennisdelers is onze podcast speciaal voor adviseurs. Experts bespreken regelmatig de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van pensioen en sociale zekerheid. Heeft u vragen over Kennisdelers? Of een suggestie voor een onderwerp? Neem contact op met uw accountmanager.