ARAG en Aegon tekenen samenwerkingsovereenkomst

Wij waarderen onze adviseurs en klanten en daarom zorgen wij voor goede producten en optimale service. In het verlengde daarvan hebben wij een samenwerkingsovereenkomst gesloten met ARAG. De intentie is dat ARAG, met ingang van het derde kwartaal van dit jaar, de dienstverlening met betrekking tot rechtsbijstandschades zal verrichten voor klanten van Aegon.

Een goede match met heldere afspraken

Zowel ARAG als Aegon ziet de samenwerking vol vertrouwen tegemoet. Met een gedeelde visie op de invulling van de samenwerking kunnen we elkaar versterken en onze services verbeteren. In de komende periode werken we nauw samen aan de uitwerking van de overgang en de toekomstige dienstverlening.

Onze dienstverlening blijft kwalitatief hoog; ook in de overgangsperiode

Gedurende de overgangsperiode blijft onze dienstverlening aan u en uw klanten zoals u dat van ons gewend bent. We stellen alles in het werk om de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen. Uiteraard houden we u en onze klanten de komende tijd op de hoogte van de ontwikkelingen rondom de samenwerking. We gaan ervan uit dat u de rechtsbijstandsverzekering van Aegon blijft adviseren aan uw klanten.

Heeft u vragen, dan kunt u terecht bij uw vertrouwde Aegon-contactpersoon.

 

Schrijf u in voor de nieuwsbrief