Re-integratie bij Aegon? Vertel ons wat beter kan!

Bij de keuze voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) ligt de focus van de klant vaak op de hoogte van de premie. Maar belangrijker is misschien wel de ondersteuning die uw klant krijgt bij (dreigende) arbeidsongeschiktheid. Een ondernemer wil tenslotte blijven ondernemen en langdurige arbeidsuitval kan grote gevolgen hebben voor de continuïteit van de onderneming.

Meer persoonlijke begeleiding bij preventie en re-integratie

Ons team, dat het preventie- en re-integratieproces van klanten op persoonlijk niveau begeleidt, is fors uitgebreid. Met medewerkers met een psychologische, arbeidsdeskundige en HR-achtergrond. Zodat onze klanten nog beter ondersteund worden tijdens, maar ook voorafgaand aan hun arbeidsongeschiktheid. Onze focus is én wordt steeds meer verlegd van schade-behandeling naar preventie- en re-integratiebegeleiding.

Vul onze enquête in

We willen graag van u weten hoe u de dienstverlening bij arbeidsongeschiktheid ervaart en of dit is verbeterd. Daarom hebben we een korte enquête gemaakt, met slechts vier vragen. Het invullen kost u minder dan twee minuten. Doet u mee? Met uw feedback kunnen wij de ondersteuning aan uw en onze klanten verbeteren. Alvast hartelijk dank!