Derde webinar WGA Flex 'Op weg naar een flexibel 2017'

De datum waarop huidige eigenrisicodragers een garantieverklaring aan de belastingdienst moeten overleggen, om voor de gehele WGA eigenrisicodrager te blijven, is verplaatst naar 31 december 2016. Betekent dit een periode van rust? Het antwoord is nee. Dit uitstel biedt kansen en mogelijkheden om in gesprek te gaan met werkgevers over hun opties. Daarnaast kunnen we nu ook focus leggen op nieuwe uittreders. Dit staat centraal tijdens ons derde webinar.

Heeft u het webinar van 8 maart of 24 mei gemist? Deze kunt u via onderstaande linkjes alsnog bekijken. Handig, als voorbereiding op het komende webinar:

Inhoud webinar

In het derde webinar uit de collegetour WGA Flex 'Op weg naar een flexibel 2017', praten Marcel Holtrop (directeur Aegon Intermediair) en Arend Jansen (manager special deals Inkomen) u in ongeveer 45 minuten bij over de volgende onderwerpen:

  • De laatste ontwikkelingen m.b.t. wetgeving
  • Publiek of privaat?
  • Aanbod Aegon
  • Tijdslijn: Wat kunt u de komende periode verwachten?

Bekijken van het webinar

Klik hier om het webinar te zien. Om het webinar te kunnen volgen heeft u een laptop, tablet, smartphone of computer nodig.

Heeft u nog vragen?

Voor meer informatie kunt u rechtstreeks contact opnemen met uw accountmanager. Of stuur een e-mail naar webinars@aegon.nl.